Epirus

Prologue

Rejser, kro ophold og tempel.

Det havde været en forfærdelig nat, at sove i det fri. Regner havde stået ned i store fede stråler, som om Ether havde kastet havet ind over mig. Alt jeg havde var vådt. Jeg kunne ikke komme hurtigt nok ind til Caldyon, finde en kro få noget tørt tøj og bare slappe af lidt tid, inden min rejse ville sende min vider til Pontus. Kroen var fin. Der var ikke mange på den, men det var også tidligt på dagen, så jeg fik mig et bad og slappede af, resten af dagen. Den næste dag, inden jeg skulle rejse gik jeg ned forbi torvet for at få nogle friske forsyninger. Det var her min rejse rigtigt startede. En ung tilsløret kvinde vinkede mig til side og ville høre om jeg ville tjene en lille sum penge, på at redde en ung kvinde fra kløren af hendes onde herrer. Hvad kan jeg sige redde en ung kvinde og penge, klart jeg var på, tror ikke rigtigt jeg havde hørt det med hendes herrer, før jeg stod der lidt uden for byen foran en ung tilsløret kvinde og 2 mænd. Jeg ville bare have at de skulle slippe hende og det skulle være det, men de ville slås for deres herres ejendom og med lidt brøl og sværd kamp stod jeg så der, med en ung tilsløret kvinde og 2 døde mænd. Den lille hurtige snak der kom derefter fik mig på rette spor igen. Jeg havde lige dræbt 2 mænd der havde kæmpede for deres herres ret til sin slave, ikke så godt men der var ikke nogen der havde set os, så alt var nok fint. Den unge kvinde, Sada, kunne snakke med ånder og de havde fortalt hende at jeg ville komme og sætte hende fri, så hun ville gerne rejse med mig, mod Pontus og hjælp mig i min søgen efter mit Tempel.
Det var lige omkring aftens tid at vi nået frem til den flyvende enke i Pontus. Jeg kunne ikke vente på at få noget at spise og en rigtig stor øl. Ud over at øllen var dyr og ikke så god, så var Enken et dejligt sted. En mand kom over til mit bor og ville give lidt rom til Barbaren fra nord og det startede så et dejligt lille hyggeligt slagsmål. Athos var hans navn og da hyggen var over satte vi os ned og snakkede lidt. Athos ville også gerne rejse på opdagelse, hvis der var penge og våben i sigte og hans ven Bion, som jeg tror ikke rigtigt ville med, men det kan være at han skyldte Athos sit liv eller noget, hvad om alting er så rejste han med.
Vores rejse tog så gennem Edebba og derefter ind i den store skov. Vi ankom ved aftens tide og Sada lavede mad til os, som smagte så guderne ville blive misundelige. Vi ville ikke gå rundt og kigge på stedet i mørket så vi lagde os til at sove.
Solen ramte mig i mit ansigt, fra en sprække i døren. Templet var stort, flot og ikke den ruin vi var kommet til i går, men det virkede som om det var rigtigt og så ikke helt, men jeg tog det for en af mine visioner, dog var denne vision mere jord nær og de andre var med i den. Der var mennesker i tempel området og efter lidt mad for vi at vide at “hun” ville se os nu. “Hun” var den smukkeste kvinde jeg havde set, selvfølgelig var hun det for det var jo min visions drøm, og talte til os med en blød rolig stemme, så freden bredte sig over os. Hun hed Eirene og det var gudinden for Fred, der stod der og talte til os. Jeg fik ikke rigtig fat i alt det hun sagde, for mine tanker var rykket mere syd på, men hun sagde dog at jeg skulle / ville finde dragerne igen, men først når jeg var klar og at vi havde mødt hinanden før, tro mig hvis jeg havde mødt hende før så ville jeg kunne huske det, ved mindre hun mener i et andet liv. Nå men efter lidt snak med hende gav hun os en håndspålæggelse og alt blev sort. Lyset ramte mig igen og det var morgen i den gamle tempel ruin. Sada lavede mad, Bion kiggede på træ og Arthos hjalp mig med at tegne et kort over stedet. Det virkede for vi fandt et sted hvor der var en nedgang dækket af jord. Med lidt arbejde fik Athos lavet et hul ned til det der var nede under. Athos og jeg gik der ned og kiggede omkring i den “hule” med drypsten. Der var søjler med lys sten i dem og da vi fik tændt dem så vi en dør for enden af hulen. Vi åbnede døren og en stor sove sal kom frem. Athos hentede de andre og vi gik rummet igennem. I den anden ende var der en fængselscelle dør. Da vi åbnede den kom der et skelet til live og med lidt besvær fik vi den nedkæmpede. Sada talte med ånderne og fandt ud af at han var blevet forbandet af Eirene for noget han havde gjort og han skulle først finde hvile efter han døde i kamp, så hvil godt. Vi brugte de næste par dage på at kigge stedet igennem og fandt en masse spændende ting, som bøger på en andet sprog, bøger med billeder, hekse brug, salver, gamle mønter og et gammel sværd. Vi lavede nogle træk slæder og gik mod Pontus. I Pontus fik Sada og Bion solgt det vi ville af med og vi endte på den flyvende enke igen. Hvor jeg skal hen nu vil tiden vise, men jeg er kommet et skridt tætter på mit mål, selv om jeg nok er længere væk end jeg troede jeg var, måske Sada kan snakke med ånderne og vise mig vejen.

Comments

Drax

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.