Epirus

02 Bøger, bøger, bøger

Duel, Nethermancer og Træer.

Sada, jeg har tænkt over dit problem og jeg er kommet frem til at vi nok kan løse det ved at jeg lavet et nyt familie slave stempel, der kunne ligne meget det du har, men det kommer nok til at koste en del af vores penge, men det ville løse problemet med at du ville blive kendt som din tidligere herrers slave med det samme.
Sada var med på min ide og jeg tog ned til slave marked for at snakke med stempel folket. Ved nordens vind det var dyrt at få lavet et nyt stempel, men der var også mange ting der skulle laves for at det ville være i orden, men 100 guld og 20 for stemplet, når ja jeg havde jo sagt til Sada at det kunne komme til at koste os en hel del af vores penge.
Det var midt på dagen og jeg tog mig en ny snak med Sada. Det var på tide at finde ud af hvor meget, hun ville ofre på at blive fri for sine slave bånd. Hvis hun blev min kunne jeg jo bare sætte hende fri eller hvad nu hvis hun kunne heldbrede lige så godt som mig eller lave en heksebryg der kunne fjerne mærket. Lang historie lidt kortere, så var hun ikke selv klar over om hun kunne, så en test ville være at prøve.
Jeg tog hende uden for byen og efter lidt snakken frem og tilbage blev vi enige om at jeg skulle skære et dybt nok sår i hende, som ville give et ar på en normal slave. Jeg ved godt at hun er kvinde og slave, men hun kan ikke klare smerte særlig godt. Et par timer efter tog vi tilbage til den flyvende enke og slappede af.
Athos havde snakkede med en smed omkring sværdet og han ville bruge en uge på at finde ud af det han kunne om sværdet og om det ville være noget værd, altså mere end prisen på metallet. Den næste morgen fandt jeg ud af at Sadas helbredelses evne kunne fjerne normale ar lige så godt som min egen, men det tog bare lidt længere tid, så vi kunne prøve at fortsætte forsøget. Lidt stærk rom, hvalpetåre og en god næve fik Sada til at sove. Forsigtigt tog jeg min kniv frem og skar hendes 2 brandmærker af. Det var lidt sværere end jeg først havde troede med de kom af og lidt forbinding senere kunne jeg slappe af og bare vente på at hun vågnede op. Hun sov en hel dag, virkelig en hel dag, hun kan ikke klare så meget smerte, eller måske var det rommen der fik hende til at sove, men hvor om alting er så ville jeg gerne have at hun sov vider for, ved de høje bjerge, hvor var hun ynkelig da hun vågnede. Nogle timer senere og et par flasker heksebryg senere var hun på benende igen og der var ikke nogen spor af hendes mærker. Jeg ved ikke om det var det udfald jeg ønskede men hun var fri nu, eller lidt mere end hun var dagen før.
Jeg fandt ud af at Athos havde udfordret mere eller mindre alle i byen til duel om et guld eller han ville give dem et guld hvis de kunne vinde over ham og på denne aften hvor Sada var blevet fri, blev Athos udfordret til en duel om fredagen ved høj sol. Sada og jeg gik med ned for at se kampen og den var virkelig kedelig. Overstået ved et udfald, ikke meget kamp, men Athos og hans løse hofter, svage håndled og prik sværd virker til denne form for duel, men duel er jo heller ikke kamp, men igen Athos er nu den bedste sværd kæmper i Pontus, det kan man ikke tage fra ham. Jeg tabte et væddemål til Sada og i en uge skulle jeg træne hende i bladets kunst eller for at sige som Athos livets dans.
En præst fra Liv & Død, ville gerne snakke med Bion og den kvinde der havde solgt dem bøger, så Sada, Athos og jeg tog op til præsten for vi kunne ikke finde Bion.
Præsten, Kalimanticus, ville gerne have os til at finde et frø fra de meget gamle Lauren træet der, efter de bøger vi havde solgt dem, skulle være et sted på Hydra, øl jeg kommer hjem. De var klar til at betale 1000 guld til os hvis vi ville tage på denne rejse for dem plus udgifter til rejsen og kost. Sada fik lavet en kontrakt med dem som vi skulle sætte blod på.
Dagen efter fik Athos svar for smeden om sværdet og han kunne ikke fortælle om bare en mulig pris på det, andet end det nok var mere end 3000 guld værd. Jeg ville bare sælge det og komme vider, men den måde Athos kiggede på fik mig til at komme på ideen om at det kunne at det var et sværd for Sada, så med lidt snak fik hun det.
Det ville var nu at vores rejse tog os fra Pontus til Withrayee via Olympia og vi havde 1 hel dag i Olympia inden vi skylle rejse vider, så der var lige tid til at se lidt at legene. Jeg glemte helt at fortælle at vi rejste på et luftskib, det var vildt. Nå men vi kom til Withrayee og forhørte os lidt om disse Lauren træer, men der var ikke rigtigt nogen der viste noget så det var den lange vej til det store bibliotek sammen med Sada for at finde ud af noget. En gang for lang tid siden havde der været et Lauren træ her hvor byen stod og et par steder i byen kunne vi se det der var tilbage af træet. En rod som nogen havde bygget et 4 etages hus/tårn i. De træer må virkelig være nemme at se fra luften og da der ikke er nogen der ved noget her så må de ligge langt væk. Et muligt sted at finde mere viden om disse Lauren træer ville være i en af de mindre byer mod vest.
Med lidt undersøgelse om Lauren træer i den vestlige by fandt vi ud af at der ikke var nogen der rigtig viste noget andet end, nok mod vest, men der var et problem med naturen ca 14 dage fra byen for der levede de store farligt Cap Katte, så man skulle sove i træer i over 10 meters højde og ikke rejse om natten. Liv og Død kirken skaffede os de ting vi skulle bruge og vi fik en munk ved navn Loo med til at hjælpe med at bære vores udstyr. Rejsen tog os dybt ind i skoven og efter en 3 ugers tid stødte vi først rigtigt på Cap Kattene. De var store, meget store og jeg kunne ikke tænke mig at møde dem om natten eller det er ikke helt rigtigt for det kunne være lidt fedt at fange en, sådan for en jægers synspunkt.
Et par dage efter mødte vi nogle mennesker der levede i/på en stejl klippe og de havde ikke nogen kontakt til byerne. Vi fik lov til at overnatte hos dem, men selvfølgelig kendte de ikke til de store træer så vores rejse vil tage os længere væk, meget længere væk. Den lille klippe bys overhoved hed Sharun og ham skulle vi lige snakke med inden vi rejste vider næste dag. Lige nu er der kun tilbage at sige Godnat og Sov Godt.

Comments

Drax

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.